Telefonsuz Youtube Kanal Onaylaması Nasıl Yapılır?

Telefonsuz Youtube Kanal Onaylaması Nasıl Yapılır?

Youtubeden para kazanma konusunda birden fazla Youtube kanalı ile çalışmak isteyebiliriz. Bu durumda farklı kanallar için farklı telefon numaralarına ihtiyacımız olacaktır. Her ne kadar bir telefon numarası ile birkaç Youtube kanalı onaylansa da çok fazla kanal ile çalışacaksak, bu beraberinde onaylama sorununu getirecektir. Bu yazıda telefonsuz olarak Youtube kanalının onaylanmasını göreceğiz. Bu sayede Youtubeden para kazanma yolunda önemli bir sorunu çözmüş olacağız.


Bu konuda yer alan telefonsuz kanal doğrulama yöntemleri sürekli güncellenecektir. Bazı yöntemler Youtubeden Para Kazanma işiyle ilgilenenler tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu yüzden bazı servisler zaman zaman sorun çıkarmaktadır. Kullanıcıların sorun yaşamaması amacıyla bu sayfada en güncel onaylama servisleri yer alacaktır.

Telefonsuz Youtube Kanal Doğrulaması


Yöntem 1: Pinger

Pinger, kullanıcılara gerçek telefon numarası sağlayan mesajlaşma ve arama servisidir.

1) http://www.pinger.com/tfw/ sayfasına girip üye olunuz.
2) Kayıt sonrasında sistem sizden bir posta kodu isteyecektir. Amerika'da her hangi bir eyalete ait posta kodunu bulun ve posta kodu olarak kullanın.
3) Bu işlemler sonunda sistem size seçmek için bir kaç sanal numara gösterecektir. Bu sanal numara sayesinde Youtube kanalınızı onaylayabilirsiniz.



Yöntem 2: TextPlus

Bizlere USA numaraları temin eden TextPlus, android alt yapısında çalışan bir programdır. Bu sebeple bu yöntemi kullanabilmek için bir android akıllı telefona ihtiyacımız var. Bu sistem her üyelik için 2 adet telefon numarası sağlamaktadır.

1) http://www.textplus.com adresini ziyaret edip android programı telefonunuza indirin.
2) Program üzerinden sisteme üye olun.
3) Programda Ayarlar > iletişim Bilgisi > Ücretsiz TextPlus al
kısmından 2 adet numaranızı alabilirsiniz.
4) Yeni mail adresleri ile sisteme kayıt olup yeni numaralar alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder